Wat is jullie connectie met Venray en onze wandelregio?

Onze Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en FysioSport Buitenlust is een Venrayse onderneming met een grote betrokkenheid op maatschappelijk en sportief terrein. We hebben (verantwoord) bewegen hoog in ons vaandel staan en stimuleren de mensen in Venray en omgeving om regelmatig fysiek bezig te zijn.

Wat maakt dat jullie sponsor willen zijn voor het Meerdaags Wandelevenement Venray?

Het MWV is een sportief evenement dat alle wandelaars in Nederland (en daarbuiten) uitnodigt om mooie tochten te maken. Dus een evenement waar iedere loper aan kan deelnemen vinden wij een prachtig initiatief.

Zou je onze wandelaars een inkijkje kunnen geven in jullie organisatie?

Onze praktijk heeft met ons grote team vele specialisaties in huis, zodat klachten met veel enthousiasme en kundigheid behandeld kunnen worden. Daarnaast hebben we een grote oefenruimte waar we de revalidatie goed en met de beste en moderne apparatuur kunnen begeleiden en de mensen ook kunnen sporten in de FysioSport. Zie https://youtu.be/MNpg8C9qxDI. U wordt altijd vriendelijk en deskundig ontvangen en bent welkom voor een kop koffie of thee.

Wat zijn jullie verwachtingen voor de vierde editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray?

Wij hopen dat het weer een mooi en sportief evenement wordt met prima weer en dat wandelaars weer de keuze uit de vele afstanden kunnen maken en men gezond en gezellig bezig kan zijn met bewegen.

Welk wandelmotto geven jullie onze wandelaars voor het Meerdaags Wandelevenement Venray 2023 mee?

Geniet van de prachtige wandelingen tijdens het MWV en denk aan uw gezondheid, draag goed schoeisel en drink voldoende. Loop de afstand die bij u past! Indien er klachten zijn of ontstaan, denk daarbij gerust aan Buitenlust.