Wandelen door natuur Venray Wandelevenement Venray

Lianne Aarts stelt zich aan u voor.

Om u als fanatiek wandelaar niet alleen kennis te laten maken met het evenement, maar ook met de organisatie achter het evenement, willen wij het bestuur aan u voorstellen. Vandaag is het de beurt aan Lianne Aarts.

Zou je jezelf even voor willen stellen?

Ik ben Lianne Aarts, geboren in het mooie Venray. 53 jaar jong en getrouwd met Andre Tonen samen hebben wij twee dochters.

Van beroep ben ik goudsmid wat ik al 30 jaar met veel plezier uitoefen. Al die jaren ben ik werkzaam geweest als zelfstandig goudsmid waarvan de laatste 8 jaar samen met Andre onder de naam: Jeeco Atelier op het Keizersveld 71E te Venray. Mijn hobby’s zijn beeldhouwen en tennis.

Wat is jouw rol bij het MWV, hoe ben je hier terecht gekomen en wat zijn jouw verwachtingen/ambities?

Ik ben secretaris van deze nieuwe vereniging omdat ik het belangrijk vind om af en toe eens iets geheel nieuws te doen. Zo blijf ik mezelf toch uitdagen, net zoals de wandelaars maar dan op een ander vlak. Ik hoop dat dit nieuwe wandelevenement een succes gaat worden, Ik heb er alle vertrouwen in!