Wandelen door natuur Venray Wandelevenement Venray

Ton Steers stelt zich aan u voor.

Zou je jezelf even voor willen stellen?

Ik ben Ton Steers, 62 jaar oud en werkzaam als officier bij de Koninklijke Luchtmacht (Operatiën, Logistiek en Administratie). Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, geocaching en genealogie.

Wat is jouw rol bij het MWV, hoe ben je hier terecht gekomen en wat zijn jouw verwachtingen/ambities?

Ik ben medewerker bij de route commissie en ben verantwoordelijk voor de digitalisering en publicatie van de wandelroutes. Via het Toeristisch Platform Venray ben ik gevraagd om de taak van Henk Apeldoorn over te nemen. Met mijn kennis en ervaring betreffende de omgeving Venray, digitalisering van routes op kaartprogramma’s en navigatiesystemen wil ik graag dit initiatief ondersteunen.

Mijn verwachting is om gezamenlijk een mooi product, Het Meerdaags wandelevenement, neer te zetten. Hierin kunnen wandelaars genieten van en wandelen in de omgeving van Venray.