Wandelen door natuur Venray Wandelevenement Venray

 

Op 2 en 3 juni 2018 gaat de eerste editie van het Meerdaags wandelevenement van start. In de aanloop naar dit evenement, is een team gedreven en enthousiaste mensen bezig om alles tot in de puntjes te organiseren. Zonder deze enthousiastelingen zou het Meerdaags wandelevenement Venray niet bestaan!

Om u als fanatiek wandelaar niet alleen kennis te laten maken met het evenement, maar ook met de organisatie achter het evenement, willen wij het bestuur aan u voorstellen.

Vandaag staat de voorzitter en kartrekker van dit evenement, Andre Tonen, centraal. We hebben Andre gevraagd om zich even voor te stellen en te vertellen over zijn rol in het bestuur van het Meerdaagse wandelevenement.

 

Zou je jezelf even voor willen stellen?

Ik ben André Tonen, 60 jaar. Samen met mijn vrouw ben ik eigenaar van Jeeco Atelier, getrouwd en hebben wij twee dochters van 22 en 20 jaar.

Ik heb niet echt hobby’s als,lekker eten en drinken niet onder een hobby vallen. Daarnaast heb ik ook geen tijd voor hobby’s want naast een eigen zaak vervul ik diverse functies in het Venrayse.

Zo ben ik voorzitter van stichting Venray Bloeit, voorzitter van stichting Toeristisch recreatief Platform Venray, Voorzitter van de stuurgroep Liberation Route Venray-Weeze en maak ik deel uit van de organisatie Baas van Venray. In dat rijtje kon nog wel de voorzitter bij van dit wandelevenement.

 

Wat is jouw rol bij het MWV, hoe ben je hier terecht gekomen en wat zijn jouw verwachtingen/ambities?

Aangezien ik zelf de initiatiefnemer was voor dit wandelevenement kon ik ook haast niet anders dan zelf de rol van voorzitter op me te nemen. Mijn verwachtingen en ambitie zijn zo groot dat ik voorzie dat dit wandelevenement binnen nu en 5 jaar zo’n 5.000 wandelaars kent.

Daarnaast wil ik me ook inzetten om naast het wandelgebeuren in het centrum van Venray overal kleine sfeerfeestjes te gaan organiseren. Zeg maar de Nijmeegse 4 daagse met de bijbehorende wandelfeesten maar dan in het klein. Als geboren Nijmegenaar weet ik waar ik het over heb.