Wandelen door natuur Venray Wandelevenement Venray

Om u als fanatiek wandelaar niet alleen kennis te laten maken met het evenement, maar ook met de organisatie achter het evenement, willen wij het bestuur aan u voorstellen. Vandaag is het de beurt aan Roos Zegers-Loonen.

 

Zou je jezelf even voor willen stellen?

Mijn naam is Roos Zegers-Loonen, ik ben 51 jaar, mijn beroep is ‘spin in het web’ bij een installatiebedrijf en sinds 1 januari 2018 ook officieel Leefstijlcoach. Mijn hobby’s zijn koken, bakken en wandelen met mijn hond Kyra.

 

Wat is jouw rol bij het Meerdaags wandelevenement, hoe ben hier terecht gekomen en wat zijn jouw ambities/verwachtingen voor het evenement?

Ik ben bij het MWV terechtgekomen omdat ik tijdens de B&W tocht standby ben geweest voor het geval er EHBO gewenst was. De samenwerking destijds is blijkbaar zo goed bevallen dat ze me nu gevraagd hebben. Mijn rol binnen het MWV is kartrekker of coördinator EHBO.

Ik wil deel uitmaken van het MWV omdat ik het sowieso een eer vind hiervoor gevraagd te zijn. Ik hou van wandelen en trots ben op de mooie omgeving die we hier hebben. Ik verwacht dat het een leuk evenement wordt, waarbij zelfs mensen uit de omgeving van Venray zelf, verrast kunnen worden door de mooie omgeving waarin we wonen. Aan het enthousiaste team zal het in elk geval niet liggen!