Om u als fanatiek wandelaar niet alleen kennis te laten maken met het evenement, maar ook met de organisatie achter het evenement, willen wij het bestuur aan u voorstellen. Vandaag is het de beurt aan Michel Thomassen.

 

Zou je jezelf even voor willen stellen?

Ik ben Michel Thomassen, 57 jaar jong en geboren in Venray. Ik ben werkzaam als financieel controller bij SPIE en ben als vrijwilliger op vele fronten actief; Fietsvierdaagse Venray – WSV de Natuurvrienden- Venrayse Singelloop en natuurlijk ook bij het Meerdaags Wandelevenement Venray. Mijn hobby’s zijn op vakantie gaan, op tijd een feestje en mijn grote hobby is wandelen. Mijn motto is: ”Rust Roest”.

 

Wat is jouw rol bij het Meerdaags Wandelevenement Venray?

Ik ben voorzitter van PR commissie die momenteel uit 3 leden bestaat. Samen met de twee collega’s hebben wij de opdracht om ons evenement onder de aandacht te brengen bij de wandelaars in het binnenland en buitenland. Dit doen wij via onze site, Facebook, versturen van nieuwsbrieven, folders vestrekken, adverteren etc etc. Het MWV moet een begrip worden onder de wandelaars en hiermee zetten wij Venray op de kaart als wandelgemeente.

 

Hoe ben je hier terecht gekomen?   

Ik ben al in 2016 door Andre Tonen benaderd met de vraag of ik iets wilde betekenen voor Venray op wandelgebied. In 2017 heeft dit echt vorm gekregen en hebben wij met zijn drieën (Andre Tonen – Henk Apeldoorn en mijzelf) in een recordtijd de BW wandeltocht van 50 km georganiseerd. Dit was feitelijk al de aftrap van het Meerdaags Wandelevenemet Venray dat op 2 en 3 juni van start gaat.

 

Waarom wil je graag deel uitmaken van dit bestuur en prachtige wandelevenement?

Op de eerst plaats om de deelnemers te laten zien hoe mooi Venray en omgeving is. Verder vind ik het mooi om samen met andere collega’s iets te organiseren waar de deelnemers veel plezier aan beleven. Het MWV is een nieuw evenement dat betekent dat alles vanaf de grond opgebouwd moet worden. Dit kost veel energie maar bied ook enorm veel kansen. Het is mooi om te zien hoe enthousiast alle vrijwilligers zijn die ons momenteel ondersteunen bij het neerzetten van dit wandelevenement.

 

En als laatste wat zijn jouw ambities/verwachtingen voor het evenement?

Voor mij is de eerste editie geslaagd als de wandelaars die 1 of twee dagen in Venray komen wandelen, na afloop tevreden zijn over de eerste editie. Uiteindelijk is een tevreden wandelaar de beste reclame die je maar kunt bedenken. Het aantal deelnemers vind ik hierbij ondergeschikt. Ik heb liever 200 tevreden wandelaars dan 500 ontevreden wandelaars.