Om u als fanatiek wandelaar niet alleen kennis te laten maken met het evenement, maar ook met de organisatie achter het evenement, willen wij het bestuur aan u voorstellen. Vandaag is het de beurt aan Math Vollenberg.

 

Zou je jezelf even voor willen stellen?

Ik ben Math Vollenberg, 60 jaar geleden geboren in Venray. Ik ben werkzaam als planner en vind het dus leuk om dingen gestructureerd te laten verlopen waarbij het pas echt leuk wordt als zaken niet lopen zoals gepland. Die situatie dan oplossen geeft mij een echte kick!

Ik hou van tennissen, wandelen en van (zomer) wielrennen! Verder besteed ik menig uurtje aan vrijwilligerswerk bij tennisclub TC Rodhe en de Venrayse Singelloop.

Wat is jouw rol bij het Meerdaags Wandelevenement Venray en hoe ben je hier terechtgekomen?

Toen ik gevraagd werd om de kar te trekken van de Commissie Start/Finish van het Meerdaags Wandelevenement Venray hoefde ik niet lang na te denken: Graag!!

Het organiseren van activiteiten doe ik al ruim 30 jaar, eerst bij de Wijkvereniging Landweert en vervolgens bij de verenigingen zoals hierboven aangegeven.

 

Waarom wil je graag deel uitmaken van deze mooie organisatie en wat zijn jouw verwachtingen en ambities voor de eerste editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray? 

Het leuke aan deze club is dat het een volledig nieuwe activiteit is en alles dus ook nog vorm moet krijgen, ik kan mijn talenten dus volledig inzetten om er iets moois van te maken samen met de overige bestuursleden en zeker ook alle verdere vrijwilligers die zich al aan hebben gemeld of die zich nog gaan aanmelden. Voor mij is de eerste editie geslaagd als de wandelaars die mee hebben gedaan al bij de finish informeren of ze zich al voor de volgende editie kunnen aanmelden, en, de organisatie van het MWV met vreugde en enthousiasme terug kan kijken op 2 en 3 juni 2018!!!