Routes – Rustplaaten – Telefoonnummers

Routes 2 juni 2023

Als Meerdaags Wandelevenement Venray nemen we onze verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid en de zorgen om het milieu. Een geprinte routebeschrijving past niet meer in het huidige tijdsbeeld. Wereldwijd is er een tekort aan papier en daarmee stijgen ook de papierkosten. Dus ook vanuit kostenoverweging is het logisch om de papierenversie van de routes niet meer massaal te gaan printen.

Onze routecommissie zorgt ervoor dat de routes optimaal zijn uitgepijld. De routes gaan over verharde en ook over onverharde paden. Op deze manier willen wij de wandelaars de mooiste plekjes van Venray en omgeving laten zien.

De routes van 2023 zullen eind mei beschikbaar worden gesteld in PDF-formaat, Word en GPX-formaat.

Dag 1 (Vrijdag 2 juni 2023)

Download de 10 km route:
Word-bestandGPX-bestand


Download de 15 km route:
Word-bestandGPX-bestand


Download de 20 km route:
Word-bestandGPX-bestand


Download de 30 km route:
Word-bestandGPX-bestand


Download de 40 km route:
Word-bestandGPX-bestand


Download de 50 km route:
Word-bestandGPX-bestand

Rustplaatsen 2 juni 2023

Onderstaand tref je onze rustplaatsen van de 1ste dag, 2 juni 2023, aan.  Misschien handig om je rustplaatsen zelf in te delen of leuk voor je achterban die je wilt komen aanmoedigen.

Veel wandelplezier
De routecommissie

Belangrijke telefoonnumers 2 juni 2023:

  • Bel in geval van nood altijd meteen 112
  • Voor kleine medische problemen, zoals bijvoorbeeld een blaar  bel nummer 00000000 en je komt in contact met onze EHBO-post
  • Heb je tijdens het wandelen vragen over de route of ben je zelfs verdwaald, dit laatste lijkt ons onmogelijk bel dan met nummer 00000000 en je komt in contact met onze routecommissie.