Wandelen door natuur Venray Wandelevenement Venray

In juni 2017 beleefden we al een fantastisch voorproefje in de vorm van de “b&w-wandeltocht”. Een adembenemend, ruim vijftig kilometer lang wandelparcours door onze gemeente. Het was volop genieten van de mooiste en voor velen nog onbekende plekjes die van Venray dat schitterende en kleurrijke schilderij maken. We wisten toen al dat dit wandelfeest op de een of ander manier zou blijven voortbestaan. Dat kón gewoon niet anders.

En ziehier. Dit jaar gaan we op 2 en 3 juni het meerdaagse Venrayse wandelevenement beleven. Meedoen is beslist niet voorbehouden aan de doorgewinterde langeafstandswandelaar. Ook degene die het gewoon leuk en lekker vindt om een eindje ontspannen te kuieren door onze prachtige natuur is hier aan het goede adres. Kijk, dat is nou  “Venray ten voeten uit” iedereen is welkom.

Zoals het Venrayse bijtje in het speciaal ontworpen logo zoemend en dansend van bloem naar bloem gaat, zo wandelen wij van pareltje naar pareltje door onze prachtige gemeente! Een feest voor de voet, een weldaad voor de zintuigen.

Burgemeester Venray
Hans Gilissen