Routes – Rustplaaten – Telefoonnummers

Routes 4 juni 2023

Als Meerdaags Wandelevenement Venray nemen we onze verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid en de zorgen om het milieu. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan de zorg voor onze planeet, ook willen onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk houden. Een geprinte routebeschrijving past niet meer in het huidige tijdsbeeld. Wereldwijd is er een tekort aan papier en daarmee stijgen ook de papierkosten. Dus ook vanuit kostenoverweging is het logisch om de papierenversie van de routes niet meer massaal te gaan printen.

Onze routecommissie zorgt ervoor dat de routes optimaal zijn uitgepijld. De routes gaan over verharde en onverharde paden. Op deze manier willen wij de wandelaars de mooiste plekjes van Venray en omgeving laten zien.

De routes van 2023 zullen eind mei beschikbaar worden gesteld in PDF-formaat, Word en GPX-formaat.

Rustplaatsen 4 juni 2023

Onderstaand komen onze rustplaatsen van de 3e dag, 4 juni 2023, te staan. Misschien handig om je rustplaatsen zelf in te delen of leuk voor je achterban die jou wil komen aanmoedigen. De rustplaatsen worden bekend gemaakt zodra deze definitief zijn.

Veel wandelplezier
De routecommissie

Belangrijke telefoonnummers 4 juni 2023

  • Bel in geval van nood altijd 112.
  • Voor kleine medische problemen, zoals bijvoorbeeld een blaar, bel 00000000 (wordt nog ingevuld) en je komt in contact met onze EHBO-post.
  • Heb je tijdens het wandelen vragen over de route of ben je zelfs verdwaald bel dan 00000000 (wordt nog ingevuld) en je komt in contact met onze routecommissie.